Robotime België is uw groothandel in houten modelbouw

Robotime International Limited, met als bekendste submerken Rolife en ROKR, is dé bouwpakkettengigant in houten modelbouw. Kernwoorden als, duurzaam, trendy en STEM-speelgoed, zorgen dat Robotime de marktleider in houten 3D-puzzels is geworden. Met meer dan twintig miljoen houten onderdelen per maand, die wereldwijd verscheept worden, blijken houten constructiesets een gat in de markt. Het assortiment bestaat uit DIY-miniatuurhuisjes (Rolife) en statische én mechanische modellen (ROKR) waarvan de muziekspeeldozen de hype van dit moment zijn. De collectie kenmerkt zich door een ongekende detaillering. Consumenten weerspiegelen de markt. We willen weer creatief en 3D met eigen handen bezig kunnen zijn, in plaats van 2D-digitaal vermaakt te worden.

Houten 3D-puzzels? Robotime.be is uw specialist

Robotime België is de snelstgroeiende houtenmodelbouwspecialist van België, omdat we een volledig aanbod van kwaliteitsproducten hebben en u kunt rekenen op lage prijzen. Wij hebben alle nationaal en internationaal benodigde certificeringen. Volgens internationale, Europese en Nederlandse wetgeving zijn onze producten veilig. De modelbouwsets zijn samengesteld uit milieuvriendelijke en niet-giftige materialen en zijn alle CE gecertificeerd. Ook 'Declarations of Conformity' van de fabrikant zijn beschikbaar.

Grote winkelketens en gespecialiseerde winkels werken samen met Robotime
Robotime België voert nagenoeg het volledige assortiment van Robotime International Limited. Een groot aantal verschillende modelbouwpakketten zijn voor u beschikbaar voor lage internationale groothandelprijzen. Wij zijn uw betrokken partner, treden op als intermediair en we staan u bij met support. Voor uw organische vindbaarheid hoeft u niet zelf uw marketingmateriaal bij elkaar te zoeken of dure foto's te laten maken. Wij hebben een professionele instelling en een zeer ruime keuze aan marketingmateriaal zoals teksten, foto's en video's waarover u kunt beschikken. Hiermee maakt u klanten van uw bezoekers!

Interesse in het aanbieden van producten van Robotime?

Wilt u onze producten via uw on- of offlinekanaal aanbieden? Wij staan u graag te woord en kijken uit naar een prettige samenwerking waaraan alle partijen een tevreden gevoel overhouden. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via +31 85 7737582 of stuur een mail aan sales@robotime.be.

Robotime nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!