Er zit een supergezellig Café op nr. 17! Weer een schattig houten bouwpakket van Rolife

Wat moet je nou vertellen over dit bouwpakket voor volwassenen? Alles klopt gewoon, alles is perfect. Deze bouwset is zoals een bouwset hoort te zijn. Je krijgt alle gemak van het bouwen voorgeschoteld en toch heb je ruimte genoeg voor je eigen creativiteit. Ik heb weer een heerlijke week met 's avonds knutselen gehad!

Ik begon met de muren en de vloer. Ook volgens de bouwtekening moest het zo. Dat was in het verleden met Rolife wel eens anders. Dan moest je eerst de kleine voorwerpjes maken, dan de kasten en dan het huis. Ik werkte dan vaak van achter naar voren door de handleiding. Met dit café was dat al zo bedacht. En wat voor een café!

Hier wil je wel een tas latte drinken in dit bouwpakketje van hout

Want dat vond ik nog wel het leukst aan Café Nr. 17, dat terrasje! Dat kan zo in het centrum van Brussel zijn, toch? En de bar zelf heeft iets nostalgisch of vintage en tegelijkertijd past het goed bij deze tijd. Daarom is het best ook een bouwpakket voor volwassenen, omdat het onderwerp minder voor kinderen is.

Je vindt er alles terug wat je nodig hebt om een goede koffie te maken: glazen potten met de voorraad koffie in diverse smaken. En die vitrine met koek en gebak vond ik meesterlijk leuk! Ook dat je “glazen” roerstokjes krijgt en stampers voor je citroenschijfje dat is geweldig. Aan alle details is gedacht.

Mijn tips voor dit miniatuurhuisje van Rolife

De belangrijkste tip voor DIY Miniatuurhuisjes, richt het lekker in zoals je dat zelf leuk vindt. Ik heb de bar naar links verschoven, want ik wilde de kast graag kunnen blijven zien. De plantenbak op het terras heb ik ook ergens anders gezet en ik heb zelf nog voorwerpjes bijgevoegd zoals dat ik van lijmdopjes koffiebekers heb gemaakt.

Wil je nog meer tips? Ik heb er hieronder een video over gemaakt! Have fun!