Pralines maken met Monique in Rolifes Candy House

Ja, nou niet echt van choco natuurlijk, maar van de bijgeleverde materialen in dit verrukkelijke houten bouwpakket van Rolife. En niet alleen pralines maar ook kauwgomballen, lolly's en snoep! Ik zocht deze bouwset uit omdat het zo heerlijk kleurig is. Dat winkeltje is echt een eyecatcher! Ik vond de kleurtjes van de gevel, dat zeegroenige met zachtgeel, echt erg leuk.

Dat “rainbow” op de ruit gedrukt, klopt wel want alle kleuren van de regenboog kom je wel tegen in dit schatje. Er zit een miniatuur weegschaal bij die echt supergedetailleerd is en die je zelf in elkaar zet. Met dit snoepwinkeltje viel ik echt met mijn gat in de boter!

Een week lang fijne avonden gebouwd aan dit vrolijke miniatuurhuisje van hout.

Ik was gewoon teleurgesteld dat het klaar was! Ik stelde het maar uit en maakte zelf nog spulletjes erbij, maar ja, zeker en vast was het op een keer klaar. Het werkte zo fijn vond ik, om dat ik niets zelf hoefde te verven. Dat was allemaal al gedaan.

Wel maak je zelf al het snoep. Bijvoorbeeld je snijdt limoenschijfjes en de kleine lolly's van staafjes klei die erbij zitten. Er leuk om te doen. Ook krijg je kraaltjes erbij om de andere snoepjes van te maken. En de barbiersstok aan de buitenkant van goud en wit vond ik ook een tref!

Ik vond dit echt een bouwpakket volwassenen

Voor kinderen vind ik dit geen knutselpakket kind. Ik heb al heel wat gelijkaardige miniatuurhuisjes gemaakt en alleen voor oudere kinderen is dit geschikt. Er zitten veel kleine onderdelen bij die het voor mij juist zo schattig maken.

Wat ook erg leuk is dat je het winkeltje naar je eigen smaak kan inrichten. De snoeperijen kun je neerzetten zoals je het leuk vindt. Ik vond dit een van de leukste miniaturen! Ik maakte er hieronder een video over. Ik heb binnenkort verlof en goesting in nog veel meer van deze miniatuur winkeltjes van Rolife!