Mo maakt een tuin voor Mr. Miller, bouwpakket Rolife

Is het de bolderkar? Is het de geweldige gieter? Of is het de zetel met gezellige kussens en planten eromheen? Wat je ook het meest aanspreekt ik vond zoveel leuke details in deze houten 3D-puzzel dat iedereen iets leuks ziet in dit tafereeltje. In dit bouwpakket Miller's Flower House voor volwassenen kom je qua alle details wel aan je trekken. Ik maakte bloemen, meubels, leuke voorwerpjes en grotere structuren. Van dit kleurige tuintje heb ik honderd procent genoten. Snel verder lezen, als je nog meer wilt weten over hoe ik dit houten bouwpakket van Robotime maakte.

Ontelbare bijzonderheden maken dit miniatuur bouwpakket

Ik was helemaal verliefd op de antieke voorwerpen in deze modelbouw. De bolderkar vond ik geweldig, de gieter vond ik zeer goed geslaagd, de antieke Griekse vaas en het wasbord uit het eind van de negentiende eeuw vond ik een plaatje. Natuurlijk zijn de potten en bloembakken met planten en bloemen ook onweerstaanbaar. Wat het echt afmaakt, zijn de bordjes met de namen van de planten erbij zoals 'sunflowers'. Aan alles is gedacht. En je kunt er zelf nog meer bij maken of dingen weglaten. Zo heb ik de stelen van de klimplant op de pergola weggelaten en alleen de bladeren geplakt.

Nog meer astuces om het naar je eigen smaak te maken

In het filmpje dat ik over dit miniatuurhuisje heb gemaakt, geef ik nog wat tips. Zoals: let op dat je het witte karton voorzichtig uit de platen drukt. Als je het onvoorzichtig uitdrukt, kan het knakken en die knak blijf je zien, zoals bij mij het geval was. Nog een tip, ik heb de deur naar binnen laten opengaan in plaats van naar buiten. Zo kon ik aan de buitenkanten perspex erlang lijmen, zodat deze modelbouw veilig voor stof is. Je kunt er ook een vitrine van Rolife overheen zetten. Wat je ook kiest, het wordt geweldig! Kijk voor meer tips mijn video hieronder.