Wees welkom bij Robotime Belgie!

Robotime International Limited is een bouwpakkettenreus met meerdere divisies, namelijk ROKR en Rolife. Ze hebben per land één officiële partner en wij van Robotime België zijn dé vertegenwoordiging voor België. Onze site Robotime.be heeft zodoende de meest uitgebreide collectie van Rolife- en ROKR-bouwpakketten in België.

ROKR 3D-puzzels en houten bouwpakketten

ROKR specialiseert zich in voornamelijk houten 3D-bouwpakketten, uitzonderingen als de Mechanic Organism 3D puzzle Series, waar kunststof en metaal in is verwerkt, daargelaten. Vaak bewegen er onderdelen in deze bouwsets doordat er tandwielen, veelal van hout, in zijn verwerkt. De bewegende onderdelen in deze technische bouwpakketten worden aangedreven door handkracht, opwindveren of mechanismen op batterijen. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat de onderdelen met de laser zijn gesneden en er vaak geen lijm nodig is door slimme pen-en-gatverbindingen. Leuke voorbeelden zijn: rijdende voertuigen, muziekspeeldozen of mechanische klokken. Ook mooi als retro-deco!

Rolife erg mooi gedetailleerde miniatuur huisjes

Rolife specialiseert zich meest in diorama’s. Dat zijn gedetailleerde en natuurgetrouwe scènes waar van alles in te bekijken valt. Daarbij kun je denken aan miniatuur woonruimtes, zoals volledig ingerichte keukentjes, slaapkamers of woonkamers. Maar ook tafereeltjes in de natuur, bijvoorbeeld scènes in het bos. Alle onderdelen tot en met de kleinste koffiepot zet en lijm je in elkaar met de materialen in het bouwpakket. Vaak hebben deze bouwkits ledverlichting die je ook zelf aansluit. Bouw tafels, vouw boekjes en bekleed zeteltjes voor de leukste winkels, woonkamers of restaurantjes.

Decoratieve bouwpakketten voor alle volwassenen

Veel van onze houten bouwpakketten zijn voor volwassenen erg leuk om te maken, maar uiteraard hebben we ook knutselpakketten voor kindjes. Voor hen is het ook nog eens leerzaam en zullen ze supertrots zijn op het resultaat, wat goed is voor het zelfvertrouwen. Ook de oog-handcoördinatie verbetert. Volwassenen genieten vooral van de details die keer op keer blijven verbazen. Daarbij is het erg leuk om ’s avonds de tafereeltjes verlicht te zien als sfeerlampen. Ze geven je interieur een nieuwe diepte!