Je kunt bouwen op Rolife!

Van Rolife hebben wij, Robotime.be, de meest leuke DIY-huisjes. Bij deze relaxte hobby bouw jij met je eigen handen miniatuur huisjes. Of bouw het samen. Het leuke is dat je voor modelbouw geen dure cursus hoeft te volgen, je hoeft er de deur niet voor uit en in onze bouwpakketten vind je alles (behalve basisgereedschap) om het model te maken. Omdat iedere scène weer anders is, is ieder bouwpakket weer een gezellige verrassing.

Hout, hot en hip met Rolife

Duurzame modelbouw van hout is trendy. De miniatuur huisjes vliegen de deur uit. Mensen maken weer graag voorwerpen met hun handen. Knutselen is weer in. Vooral nu we massaal filmpjes ervan maken voor onze TikTok. En wat is het leuk! Maak zelf bijvoorbeeld een bakkerij met een steenoven waar de croissantjes knispervers uitkomen. Of maak een boekhandel met boeken over van Gogh! Welk Rolife bouwpakket je ook maakt, het creëren van de details is het leukste dat er is.

 

Heb je dat zelf gemaakt? Wat leuk!

Wie vindt het nou niet leuk om complimentjes te krijgen? En wees erop voorbereid, die ga je krijgen! Iedereen vindt een ijskraam, café of groenteboer ontzettend leuk om te bekijken. En wij, Robotime.be hebben hele winkelstraten en warenhuizen voor jou! De meeste hebben ledverlichting waardoor ze ’s avonds het stralende middelpunt van jouw homedecoratie kunnen zijn. Deze ledlampjes sluit je overigens zelf aan.

Onze belangrijkste tips & tricks

1. Werk makkelijker met twee snijmatten
Het makkelijkst is het om twee snijmatten te gebruiken. Eentje waarop je verft en lijmt, en eentje waar je op snijdt. Als je alle werkzaamheden combineert op een mat, dan loop je de kans dat er verharde verf- of lijmresten op de mat achterblijven. Als je erna erop wilt snijden, dan hobbelt je mes en krijg je geen rechte snijlijn.

2. Gebruik maar erg weinig lijm
Je krijgt een flesje lijm, maar als je het goed doet, gaat het flesje niet op. Een veelgemaakte fout is te veel lijm gebruiken. Je lijm puilt dan uit wat je moet wegvegen voor een mooi resultaat, maar meestal blijf je dat zien. Snijdt daarom een miniem puntje van de lijmtuut open zodat je dunne lijmlijnen krijgt. Je hebt vaak maar een paar tipjes lijm nodig.

3. En dan nu de belangrijkste tip
Geniet!