Zoek je zonnig weer? Maak een miniatuur met Monique in Sunshine Town!

Ik was op Robotime.be weer eens op zoek naar een nieuw project. Ik had zin om mezelf te verwennen met iets vrolijks, want van dat slechte weer werd ik niet blij. Dus ik tik in de zoekbalk “zon” in. En gelijk stond mijn beeld vol met onder andere gezellige gele bouwpakketten voor volwassenen. Wat een keuze! Ik zag onder andere zonnebloemen, een zonsondergang in een tv'tje en deze book nook Sunshine town. Ik vind miniatuurhuisjes het leukst om te maken van de Robotime bouwpakketten, dus mijn keuze was snel gemaakt!

Mijn drie magische momenten met deze book nook

Het eerste magische moment is natuurlijk de doos die supersnel thuis aankwam. Het knappen van het plastic onder de schaar, dan de doos openmaken en door de zakjes woelen, de doordrukplaten bekijken. Dát vind ik echt, behalve het uitzoeken op de site, hét voorpretmomentje. En dan natuurlijk ook heel magisch, dat laatste puzzelstukje wat je van zo'n houten bouwpakket in het project klikt. Zo gek dat hij dan af is. Ben je er toch wel een paar avonden mee bezig geweest en dan is het klaar. Het derde magische moment is de touchbutton aanraken. Gaat het licht werken? Spannend! En dan is het echt zooo genieten!

Ik geef je een belangrijke tip voor nóg meer plezier met dit houten bouwpakket

Wat ik minder handig vond bij dit bouwpakket van hout, is dat je eerst een heel stel kleine onderdelen moet gaan maken. Zoals het balkon, een deur, bloemetjes, bomen en het “glazen” dak. Dat vond ik erg kwetsbaar. Dat moet je dan heel houden gedurende het hele bouwproces. Als ik hem overnieuw zou moeten maken, dan zou ik eerst de wanden maken en dan stuk voor stuk de onderdelen bouwen die daarop of daarin moeten. Dan ligt het niet de hele tijd te slingeren. Om te laten zien wat ik bedoel heb ik er een video over gemaakt, bekijk hem hieronder! Veel plezier!