Bloemenmagie in Emily's Flowershop, Moniques nieuwe verslaving

Soms vind je een hobby die je helemaal opslokt en voor mij is dat het bouwen van miniatuurhuizen. Nu hebben veel houten bouwpakketten voor volwassenen, bloemetjes. Iedereen zei dat die zo moeilijk te maken zijn. Dus? Monique ging geen bloemetjes maken. Want waarom zou ik bijvoorbeeld bloemen in een bakkerij zetten? Dus maakte ik de bakkerij zonder bloemen. Het spreekt vanzelf dat ik bloemenwinkels en serres niet wilde. Het leek me veel te veel gepriegel met al die bloemetjes. Maar goed, na twintig bloemloze bouwpakketten, besloot ik dat het tijd was om mezelf uit te dagen.

Het idee van een gezellig bloemenhuis vol met kleurige plantjes lonkte …

En dus begon mijn avontuur in de wereld van miniatuurbloemen met Emily's Flowerhouse. Ik stapte letterlijk in de verrassende wereld van Robotime-Rolife. Het viel zat mee die bloemen maken. Er waren van allerlei soorten om zelf te maken, kant-en-klaar van plastic en van beide materialen. De roosjes vond ik wel een uitdaging, maar ook dat lukte me redelijk. Het leukst vond ik de prachtige details en schattige accessoires zoals mini-scharen, tangen en harkjes. En die bloempotten, och zo schattig! Het bouwen van dit huisje was een feestje op zich.

Duidelijk een bouwpakket voor volwassenen perfect voor ontspannen avondjes

Na een lange werkdag verheugde ik me echt op mijn bloemetjes. Elke keer dat ik een nieuw detail ontdekte, werd ik vrolijker. Het voelde echt als knutselen op een hoger niveau, zeg maar creatief miniatuurbloemen schikken voor volwassenen. Het leukste aan Emily's Flowerhouse vond ik dat ik mijn eigen creatieve inbreng kon doen. Ik heb de daken opengewerkt zodat je ook van boven erin kan kijken en ik heb alle openingen, ook de serre, met transparant perspex beplakt tegen het stof en het eindresultaat was meer dan de moeite waard.

Voor iedereen die van een creatieve uitdaging houdt: dit is echt een aanrader!