Monique bakt donuts in de bakkerij van Becka, een lief miniatuurhuisje Robotime

Heb je goesting aan een van de leukste houten bouwpakketten ooit? Dan toon ik je Becka's bakery! Wat een waanzinnig toffe bouwset is dit. Rolife heeft wat mij betreft weer een pareltje neergezet. De toonbank, de kasten zowel aan de muur als op de grond zijn goed vorm gegeven. Ik heb ze ingericht naar mijn eigen smaak, dat doe ik met alle miniatuurhuisjes en geef ik er mijn eigen creatieve draai aan. Alle gebak, koek, pralines en broodjes zijn fantastisch uitgewerkt. En dat er dan ook weer kleine bordjes met “sale” bijzitten en dat de potten confituur sluitzegels hebben! Aan alles is gedacht tot in de kleinste details. Letterlijk.

Mét trendy industriële lamp voor meer sfeer 's avonds

De details zijn te veel op op te noemen, dus dat moet je zelf maar verder ontdekken. Graag vertel ik nog even hoe ik het bouwen vond. Je hoeft geen schrik te hebben voor dit bouwpakket. Ik ben echt heel erg tevreden over dit bouwpakket van hout en dat is wel eens anders geweest. Je begint hier met de muren en de vloer te bouwen. Dat klinkt logisch, maar in veel bouwpakketten moet je eerst de kleine elementen maken en waar laat je dat dan als je nog geen huisje hebt? Dus de volgorde vond ik een plus. Maar de allergrootste plus van dit poppenhuisje is dat je niets hoeft te verven en ook niets hoeft te knippen! Je krijgt bedrukt doordrukvellen waar je de onderdelen uithaalt en verder krijg je veel spulletjes al helemaal kant-en-klaar. Happy!

Tips voor de modelbouw van de Becka-bakkerij

Tip 1: Let op met het twisten van de draad van de lamp. Ik had te veel draaiingen gemaakt en dus was het te strak en brak er binnenin een draad en deed de lamp het niet meer.

Tip 2: Je plakt behang over de wanden, maar er zitten gaten in de wanden voor onderdelen van binnenuit, zoals de lampensteun. Als je te hard op die plek prikt, ga je ook door het behang van de buitenmuur, dat is zonde.

Tip 3: Dit bakkerijtje leent zich enorm om het lekker eigenwijs anders in te richten. Ik zou zeggen, zeker doen! En geef je eigen draai aan dit miniatuur winkeltje.

Echt met dit bouwpakket val je met je gat in de boter! Wil je weten hoe ik het gemaakt hebt? Kijk dan naar de video hieronder.

Leg Becka's Bakery snel in jouw winkelmandje.